top of page

Despre Mihaela

Mihaela Raza Coach

Sînt Mihaela Raza,

Antrenor de Stil de Viață Sănătos,

Autor și Speaker Educațional

   Bine ai venit în Universul Stilului de Viață Sănătos și al Bunăstării! Bineînțeles, ambele abordate Holistic, deoarece, așa cum o floare este apreciată și valoroasă când îi cresc toate petalele, la fel și Stilul Tău de Viață și Bunăstarea sînt valoroase pentru Tine, când le cunoști toate ariile și le abordezi corect și complet.

   Îți doresc să ai o experiență plăcută pe acest site, navigând printre Cărți, Cursuri Online, Pachete de Coaching sau Consultanță, Cărți, Cursuri Online sau Articole. Șlefuiesc zilnic Stilul meu de Viață și Bunăstarea mea, iar dacă te inspir și pe Tine  să faci asta, este o Bucurie și o Onoare pentru mine. Iubesc să cercetez, să aplic și să transmit mai departe din Cunoașterea mea, așadar predau din lucrul cu mine sau cu clienții, din trăire și aplicare, nu din teorii.

  Rolul meu de Autor și Speaker Educațional este să transpun în cuvinte, în scris sau oral, ceea ce studiez, experimentez, creez sau trăiesc. Aduc cu ușurință din abstract în concret concepte originale, experiențe uimitoare ori informații valoroase. 

  Totul începe de la Gând și Cuvânt. Cuvintele sînt Energie, Informațiile sînt Putere. Dacă le cunoști profunzimile și știi cum să lucrezi cu ele, respectând Legile Universale, creezi conștient tot ceea ce îți dorești în Viața Ta sau în Afacerea Ta!

   Rolul meu de Coach este să Ghidez și să Asist Clientul în Procesul de Conștientizare a propriei Puteri și Responsabilități pentru Acțiunile Sale. Indiferent de problema pe care o abordăm în coaching, îl ajut să înțeleagă, că fiecare manifestare, persoană sau întâmplare este un Întreg, în care există în egală măsură beneficii și costuri, plusuri și minusuri, iar acestea sînt inseparabile, exact ca într-un magnet. 

Nu repar, nu salvez, nu întrețin fantezii sau iluzii!

  Rolul meu de Consultant în Afaceri este să-i Ghidez pe Antreprenori să-și evalueze corect relația cu afacerea lor d.p.d.v. al Întregului, respectiv Viziune, Mindset de Bunăstare Holistică, Energie, Valori înalte, Talente, Misiune și Legi Universale.  

  Abia apoi putem să Evaluăm/Echilibrăm/

Activăm/Potențăm Energetic Fluxul și Algoritmii Afacerii și Fluxul Banilor.

 Acum, știu foarte bine ”cu ce se mănâncă” Stilul de Viață Sănătos Holistic,  la fel și Bunăstarea Holistică. Le voi rafina continuu, toată viața mea, pentru că Iubesc să fac asta. Până în urmă cu 15 ani știam doar frânturi: să fac mișcare, să citesc, să fac bani, să călătoresc, să mă bucur de oameni și de Natură. În rest, căutam să aprofundez psihologia și comportamentele umane, feminitatea, să abordez corect relaxarea, energiile, Legile Universale, etc., dar în zona de nutriție, de exemplu, eram ignorantă premiantă, iar asta s-a văzut în problemele de sănătate pe care le-am avut. Medicina alopată nu mi-a dat soluții la acestea, mai bine de șase ani, și nici nu avea cum, neabordând Omul per Întreg, doar încercând să trateze efecte în planul fizic, în loc să caute cauzele din planurile subtile. Recunoașteți în această descriere modelul a mai bine de 80% din populația Terrei? Ei bine, eu da, și cred că, majoritatea dintre cei care ajungeți pe acest site. Din acest motiv am înțeles de foarte mulți ani, că aceasta este Misiunea mea, să fiu Model de Stil de Viață Sănătos și Bunăstare pentru semenii mei, ca să regăsească în mine ghidul de care au nevoie. Îmi onorez această misiune și prin acest site, creat ca reper pentru Tine și pentru toți oamenii care își doresc Evoluția Personală  și Profesională la nivele înalte.

  Evoluez continuu, prin participarea la diverse școli sau cursuri, dar și Creând Concepte Originale, Scriind, Predând, făcând Coaching sau Consultanță de Afaceri.

  Am creat primul curs pe teme de Stil de Viață Sănătos în șase module în 2010, urmat de-a lungul anilor de seminarii, programe de coaching sau consultanță pentru companii, retreaturi ori tabere. În 2016 am lansat prima ediție a cărții IMUN la nefericire, care în 2020 a deschis Colecția Dezvoltare Personală, cu cea de-a doua ediție, în două volume, revizuită și îmbunătățită. În aceste volume abordez atipic Fericirea din perspectiva celor patru Inteligențe fundamentale: Fizică, Emoțională, Mentală și Spirituală, și a Stilului de Viață Sănătos,  abordate Holistic.

Colecția  Povestiri Inspiraționale, pentru Adulți și Copii 7+, a fost lansată în 2021 cu cinci povestiri, dar este în continuă creștere. O găsiți pe site în limbile română și engleză pentru început. Conținutul fiecărei povestiri este un puzzle de subiecte de actualitate, întâmplări reale și fictive, informații valoroase și mesaje subtile. Scrise într-un stil ludic și atractiv, care te ține prins și te face curios să le duci până la capăt, povestirile ating coarde sensibile și te inspiră, indiferent de vârsta pe care o ai.

  Toate cărțile mele le găsești pe site  la categoria Cărți & Cursuri, în format Ebook, pentru a fi ușor de citit și stocat pe orice telefon, tabletă sau laptop, oriunde în lume.

  Organizez diferite evenimente pe teme de Stil de Viață Sănătos, Feminitate, Bunăstare, Echilibrare Emoțională, etc. Particip ca invitat la emisiuni de televiziune din țară, sînt Speaker Educațional la diverse evenimente din Brașov și din țară. Am predat Stilul de Viață Sănătos Holistic, în școli și licee din Brașov, cu echipe de voluntari de la Crucea Roșie, timp de aproape doi ani, fiind premiați la Gala Voluntarilor din 2017.

 Iubesc să călătoresc, să mă conectez cu oameni faini și locuri cât mai naturale, din țară sau din lume, fie că sînt munți, dealuri, parcuri naționale, delte, mări, râuri, etc. Fac sport de la 6 ani, am la activ aproape 8 ani de balet, practic Tai Chi din 2009, predau din 2011, fac schi de tură și de pârtie, joc tenis, fac trekking și hiking cam de când am învățat să merg, am atins vârfuri între 2500 - 4000 m, zbor cu parapanta, etc.

 

Și nu în ultimul rând, mă bucur de Viață cu toate aspectele și provocările ei, și de Oamenii dragi mie, ceea ce vă doresc și vouă!

Mihaela Raza

Mihaela Raza - Iezer Păpușa 2020
Mihaela Raza - Hintertux Austria 2020
Mihaela Raza - Kabak Turcia 2014
Mihaela Raza - Vf. Dara Făgăraș 2018
Mihaela Raza - Conferință Iași 2017
Lansare Imun la nefericire Mihaela Raza
IMUN la nefericire - Mihaela Raza Iași.j
Mihaela Raza - Seminar Feminitate Brașov
Mihaela Raza - Piatra Craiului 2016
Mihaela Raza - Thassos 2018
Mihaela Raza - Vf. Moldoveanu 2020
Mihaela Raza - Kabak Turcia 2014
bottom of page