top of page

Achiziții Coaching,
Cărți & Cursuri

Customer Care

I’m a Shipping Policy section. I’m a great place to update your customers about your shipping methods, packaging and costs. Use plain, straightforward language to build trust and make sure that your customers stay loyal!

 

I'm the second paragraph in your Shipping Policy section. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add details about your policy and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Politica de returnare

Returnarea produselor / serviciilor si a banilor platiti

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in Comanda), deci nu se prezinta sub forma unor produse fizice, care sa fie livrate Clientului. Plata pentru produsele digitale se face exclusiv online (card bancar), sau prin virament bancar. Dupa achizitionare, produsele digitale vor fi listate si in contul Clientului si acesta va primi datele de acces pe e-mail.

Este obligatia si responsabilitatea Clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile disponibile pe site si sa se asigure, inainte de achizitionare ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze.

In masura in care Clientul a primit un link de descarcare valid, in conformitate cu Comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care .......com s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de Client.

Linkurile de descarcare oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca dacianpascuta.com si-a indeplinit toate obligatiile fata de Client.

In situatia in care Clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul si/sau aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat Clientului i s-a livrat un link de descarcare valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

Returnarea produselor digitale

Produsele electronice (e-book-uri sau cursuri online) se transmit doar în format electronic, pe adresa de e-mail specificată în comandă, așadar nu se prezintă sub forma unor produse fizice care să fie livrate Clientului cu un curier. 

Plata produselor electronice se face exclusiv online cu card bancar prin sistemul securizat STRIPE sau prin Paypal, la comenzile directe de pe site, ori prin transfer bancar la comenzile trimise pe email mihaela@mihaelaraza.com.

După achiziționare produsele electronice sînt listate în contul Clientului, iar după achitarea comenzii acesta primește datele de acces pe email.

I'm the second paragraph in your return & exchange policy. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add details about your policy and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

bottom of page